Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Latest Posts

«Απελευθερώνονται» οι διαδημοτικές μετακινήσεις με κωδικό 6 – Τι ισχύει τις καθημερινές

Από το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο απελευθερώνονται και πάλι οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο με κωδικό 6 με το αυτοκίνητο και με εως τρία άτομα ή μια οικογένεια.

Αλλάζουν τα δεδομένα στις μετακινήσεις των πολιτών από αύριο, Σάββατο, καθώς ανοίγουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις και για τον κωδικό «6» στο 13033 με τη χρήση οχήματος, ενώ από τη Δευτέρα πάμε σε άνοιγμα καταστημάτων λιανικής.

Από σήμερα το πρωί λοιπόν, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το όχημά τους και να ασκηθούν και σε περιοχές που δεν εντάσσονται στον δήμο κατοικίας τους.

Το μέτρο ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος, όμως προειδοποίησε πως πρόκειται για πιλοτικό άνοιγμα.

Το μέτρο χρησιμοποιείται για τη αποσυμπιεστή των πολιτών αν όμως γίνει κατάχρηση τότε θα επανέλθουν οι περιρισμοί όπως είπε ο πρωθυπουργός.

«Aπό την στιγμή που επιτρέπουμε διαδημοτικές μετακινήσεις, δεν επιτρέπονται φαινόμενα συνωστισμού» σημείωσε μιλώντας στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «αν διαπιστώσουμε υπερβολικούς συνωστισμούς, οι περιορισμοί θα επανέλθουν».

Να σημειωθεί δεν επιτρέπονται διαδημοτικές μετακινήσεις τις καθημερινές με χρήση του κωδικού 6. Τις καθημερινές ισχύει ο περιορισμός στις μετακινήσεις μεταξύ Δήμων ως έχει μέχρι και σήμερα.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH