Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Latest Posts

Βύρωνας: Βρέθηκε νεκρή 50χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 50χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Κολοκοτρώνη 83 στο Βύρωνα έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα ενώ η αδερφή της που μένει στον πρώτο όροφο άκουσε τις φωνές της.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα.

Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική ενώ στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα της πυροσβεστικής.

Παράλληλα γείτονες έτρεξαν για βοήθεια κρατώντας πυροσβεστήρες στα χέρια ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς η 50χρονη είχε πεθάνει. Το άψυχο σώμα της εντόπισαν οι πυροσβέστες όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως «ακούσαμε τις φωνές και πήγαμε προς την πολυκατοικία. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή. Μπήκαμε με πυροσβεστήρες αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Η πυροσβεστική ήρθε γρήγορα ενώ μέσα στο σπίτι είχε πολύ καπνό. Απ όσο γνωρίζω η γυναίκα έμενε μόνη της».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας υπογράμμισε πως «η κουνιάδα της γυναίκας που έμενε στο σπίτι φώναζε “βοήθεια” καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μετά την Πυροσβεστική. Τρέξαμε με τους πυροσβεστήρες και προσπαθήσαμε να σβήσουμε τη φωτιά. Δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα στο σπίτι γιατί είχε πάρα πολύ καπνό, γινόταν χαμός. Είχε κάποια μικροπροβλήματα υγείας και έμενε μόνη της. Απ ότι καταλάβαμε μάλλον η φωτιά ξεκίνησε από κάποια σόμπα που μάλλον ήταν μέσα στην κουζίνα της».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH