Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Βρέθηκε η αισθητικός που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα

Η 39χρονη είχε εξαφανιστεί πριν από 10 μήνες, από την περιοχή της Καλλιθέας. Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της ήταν μεγάλη, ενώ είχε βγει και alert από τη “Γραμμή ζωής”, στο οποίο αναφερόταν ότι η ζωή της κοπέλας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Με την εξαφάνιση ασχολήθηκε και η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr η 39χρονη τελικά βρέθηκε να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Δεριγνύ. Τη νύχτα της Παρασκευής, οι πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής, οδήγησαν στα ίχνη της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες της εκπομπής, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο αυτό και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της και τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας της.

Μιλώντας στο «Τούνελ» ο αδερφός της ευχαρίστησε την εκπομπή, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH