Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Βρετανία: Κινηματογραφική ληστεία σε φορτηγό με προϊόντα Apple αξίας 5 εκατ. στερλίνων

Βγαλμένη από ταινία είναι η ληστεία που έγινε σε φορτηγό της κεντρικής Αγγλίας, όταν οι δράστες έδεσαν τον οδηγό του φορτηγού και έναν φρουρό ασφαλείας και στη συνέχεια πήραν προϊόντα Apple αξίας 5 εκατομμυρίων στερλίνων (περίπου 5,58 εκατ. ευρώ).

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία μετά τη ληστεία φορτηγού στην κεντρική Αγγλία. Οι ληστές έδεσαν τον οδηγό και τον φρουρό, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν το ρυμουλκούμενο όχημα σε άλλο φορτηγό.

Ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι ληστές έβαλαν στόχο το φορτηγό σε παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου M1 στο Νορθαμπτονσάιρ αργά χθες Δευτέρα το βράδυ και έδεσαν τον οδηγό και έναν φρουρό τους οποίους άφησαν εκεί, προτού πάνε το φορτηγό σε κοντινό βιομηχανικό χώρο.

Από το σημείο μετέφεραν το ρυμουλκούμενο τμήμα σε άλλο φορτηγό, με το οποίο συνέχισαν για περίπου 14,4 χιλιόμετρα ως την πόλη Λάτεργουορθ, όπου φόρτωσαν τις 48 παλέτες με τα προϊόντα της Apple σε ένα τρίτο όχημα.

Η αστυνομία ζήτησε πληροφορίες από «οποιονδήποτε μπορεί να του προσφέρθηκαν προς πώληση προϊόντα της Apple υπό ασυνήθιστες συνθήκες ή γνωρίζει για κάποιον που να πωλεί τέτοια τεμάχια σε χαμηλές τιμές».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH