Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Βόλος:Οργή με τον αρνητή γιατρό που συμβούλευε ασθενείς με κορωνοϊό να αποφεύγουν τα νοσοκομε

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Βόλο με τον αρνητή παθολόγο, που από την μια μοίραζε σαν φέιγ βολάν συνταγές για θεραπεία κατά του κορωνοϊού σε νοσούντες και από την άλλη τους συμβούλευε να αποφεύγουν τις νοσηλείες σε νοσοκομεία, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να μεταφερθούν μετά από πιέσεις των οικογενειών τους την τελευταία στιγμή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελευταίο «θύμα», σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της σε βάρος του, μια 60χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σοβαρές επιπλοκές του ιού. Όπως αναφέρει ο σύζυγος της ο συγκεκριμένος γιατρός απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο Νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με αποτέλεσμα η υγεία της συνεχώς να επιδεινώνεται. Τη μέρα, μάλιστα, που δέχτηκε να πάει στο νοσοκομείο ο γιατρός προκειμένου να της αλλάξει γνώμη την επισκέφτηκε δύο φορές.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, ο οποίος, μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα εξέφραζε σε βίντεο αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Για τον λόγο αυτό ο Εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει στοιχεία για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, που υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο αρκεί κάποιος να πληκτρολογήσει το όνομά του. Ο ίδιος μάλιστα τον Ιούλιο αναφέρθηκε σε εκείνους που έχει θεραπεύσει τόσο από κοντά όσο και μέσω βίντεοκλήσεων από το κινητό του τηλέφωνο

«Το κύριο θέμα που απασχολεί σήμερα όλους μας είναι η λοίμωξη από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 και ο τρόπος αντιμετώπισής της τόσο από ιδιώτες, όσο και από νοσοκομειακούς γιατρούς. Το δεύτερο μεγάλο θέμα που απασχολεί είναι εκείνο των εμβολίων κατά ιού SARS-CoV-2 που κυκλοφορούν και έχουν γίνει “σημείον αμφιλεγόμενον”.

Κάθε γιατρός που τιμά τον ιπποκρατικό όρκο και την βασική αρχή της ιατρικής “ὠφελέειν ἢ μὴ βλάπτειν” προσπαθεί να είναι εντάξει με την ιατρική του συνείδηση.

Χωρίς να το περιμένω βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία».

Από την άλλη από τις αρχές του καλοκαιριού ο συγκεκριμένος γιατρός συνδέεται και με τον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη που με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Οικονόμου ζήτησε πριν λίγες ημέρες να δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση.

Την σχέση τους είχε αποκαλύψει δημόσια ο δικηγόρος όταν ο γιατρός είχες κληθεί από τον Ιατρικό Σύλλογος Μαγνησίας για εξηγήσεις μετά από καταγγελία βάρος του.

«Από τότε γνωρίζω την εκπληκτική, σωτήρια για αμέτρητους ανθρώπους, δράση του σπουδαίου αυτού Βολιώτη ιατρού. Κράτησε τους ανθρώπους αυτούς μακριά από τα νοσοκομεία, θεραπεύοντάς τους, κάνοντας πολύ απλά αυτό που θα έκανε γι’ αυτούς και πριν από την ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Θα δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο αυτό και τη σωτήρια δράση του, η φήμη της οποίας έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα, σε ειδική εκπομπή που θα αφιερώσω στο κανάλι.

Προς το παρόν θα δώσω τη μάχη για τον άνθρωπο αυτό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH