Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Latest Posts

Τεστ-κορωνοιός: Μεγαλύτερο ποσοστό θετικών βρέθηκαν στη Κουμουνδούρου παρά στην Κυψέλη

Μετά τους ελέγχους που διξήχθησαν την Παρασκευή (25/9) στην Πλατεία Κυψέλης, πραγματοποιήθηκαν στις 28/9 τεστ κορονοϊού στην πλατεία Κουμουνδούρου στο πλαίσιο στοχευμένων παρεμβάσεων της Πολιτείας για τον έλεγχο του ιού.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονταν από το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Κουμουνδούρου, έπειτα από εντολές του υπουργείου Υγείας, όπου και πραγματοποιούν rapid test για ανίχνευση κρουσμάτων κορονοϊού.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην περιοχή ξεκίνησαν από το πρωί και  συνεχίστηκαν για ώρες.

Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 422 από τα οποία προέκυψαν 10 θετικά (3 αφορούν Έλληνες και 7 αλλοδαπούς). Ένα ποσοστό 2,37% των εξετασθέντων διαγνώστηκε θετικό στον ιό.

ΕΟΔΥ: Τι έδειξαν τα τεστ κορονοϊού στην πλατεία Κυψέλης
Θετικό ήταν το 1,75% των τεστ που διενεργήθηκαν τις τελευταίες 3 ημέρες από τον ΕΟΔΥ στην πλατεία Κυψέλης. Rapid τεστ για τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην πλατεία Κυψέλης, την Παρασκευή 25/9, το Σάββατο 26/9 και την Κυριακή 27/9 .

Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 1.600 τεστ, από τα οποία τα 28 βρέθηκαν θετικά. Τα 17 αφορούν Έλληνες και τα 11 αλλοδαπούς. Ειδικότερα, κατά τη σημερινή ημέρα διενεργήθηκαν 550 τεστ, από τα οποία προέκυψαν 11 θετικοί. Εξ αυτών των 11, οι 6 είναι Έλληνες, οι 5 αλλοδαποί, ενώ 8 είναι άνδρες και 3 γυναίκες. Διάμεση ηλικία των θετικών κρουσμάτων είναι τα 37 έτη.

 

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH