Πέμπτη, Απρίλιος 22, 2021

Latest Posts

Σάρον Στόουν: «Ο Πολ Βερχόφεν και ο Μάρτιν Σκορσέζε μού έδωσαν τις καλύτερες συμβουλές»

Η 63χρονη ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στο «The Late Show» με τον Στίβεν Κόλμπερτ, σε δήλωση της τόνισε ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Πολ Βερχόφεν της έδωσαν τις καλύτερες συμβουλές για την καριέρα της και την στήριξαν σε κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η Σάρον Στόουν, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Basic Instinct» του Βερχόβεν το 1992 και του φιλμ «Casino» του Σκορσέζε, το 1995, όπου και προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ανέφερε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορσέζε δημιουργεί «χώρο» για να ακμάσουν οι ηθοποιοί του.

«Ο Πολ Βερχόφεν μου είπε ότι το ταλέντο μου ήταν σαν άγγελος που θα πετούσε από μέσα μου και ότι έπρεπε να μην εμποδίσω την πορεία του. Και νομίζω ότι ήταν πολύ καλή συμβουλή» είπε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν. «Και ο Μάρτιν Σκορσέζε ήταν το ίδιο – ήταν πολύ πρόθυμοι να μου πουν για τη ζωή τους και ήταν πρόθυμοι να δημιουργήσουν ένα χώρο με μένα και μερικές φορές έβαζαν το μέτωπό τους στο μέτωπό μου και κρατούσαν τον χώρο γύρω μου για να έχω έναν χώρο να βρίσκομαι» ανέφερε. Η ηθοποιός εξήγησε ότι τα πλατό ταινιών είναι συνήθως «πολύ χαοτικό» περιβάλλον και ότι δεν υπάρχει ήσυχο μέρος για τους ηθοποιούς.

Ανέφερε ακόμη ότι εκτιμά έναν σκηνοθέτη που «θα μπει κυριολεκτικά στο μυαλό μου και θα με κοιτάξει και θα μου μιλήσει και θα είναι εκεί πραγματικά για μένα, αυτό είναι το πιο χρήσιμο για μένα».

Αργότερα, αναφερόμενη σε όσους εργάζονται σε κινηματογραφικά γυρίσματα, τους υπεύθυνους φωτισμού, ήχου, που δουλεύουν όλοι σκληρά με τον δικό τους τρόπο τόνισε: «Αλλά εσύ – φέρνεις συγκίνηση. Φέρνεις αυτό το πράγμα από τον εαυτό σου», σημειώνοντας έτσι την αξία του ηθοποιού και τη σημαντικότητα του. Η Σάρον Στόουν είπε ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν ότι «πρέπει είσαι σε προστατευμένο χώρο για να το κάνεις αυτό». «Είναι μεγάλη υπόθεση να σε προστατεύουν, ενώ εργάζεσαι» εξήγησε.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH