Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Latest Posts

Ρωσία: Τρόμος σε τσίρκο από μονομαχία ελεφάντων (βίντεο)

Η παράταση προσωρινά ανεστάλη και τα χρήματα όσων είχαν κλείσει εισιτήρια επεστράφησαν, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν

Χάος προκλήθηκε σε παράσταση τσίρκο στην ρωσική πόλη Καζάν, όταν δυο ελέφαντες αποφάσισαν να αγνοήσουν τις εντολές των εκπαιδευτών τους και άρχισαν να μονομαχούν εκτός αρένας.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ένας ελέφαντας φαίνεται να σπρώχνει τον άλλον ριχνοντάς τον κοντά στις πρώτες θέσεις του κοινού και στη συνέχεια προσπαθεί να τον πατήσει, με τους θεατές να πανικοβάλλονται και να τρέχουν προς τις εξόδους.

Οι εκπαιδευτές που προσπάθησαν απεγνωσμένα να διαχωρίσουν την Τζένη, όπως αποκαλούν τον ελέφαντα που επιτέθηκε και έριξε στο έδαφος την Μάγκντα, εκτίμησαν πως ο «τσακωμός» των δυο θηλυκών θηλαστικών ήταν για την κυριαρχία.

Εκπρόσωπος του κρατικού τσίρκου του Καζάν είπε στους δημοσιογράφους ότι κανείς δεν είχε πληγωθεί και ότι οι ελέφαντες χωρίστηκαν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ ισχυρίστηκε πως τα ζώα έχουν επηρεαστεί από την πανδημία και την έλλειψη επικοινωνίας με το κοινό.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH