Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Η Rihanna είναι επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ

Σε ηλικία μόλις 34 ετών, η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, σύμφωνα με το Forbes.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τις νήσους Μπαρμπέιντος είναι στη θέση #21 στη λίστα, με περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στα 41 της, η Κιμ Καρντάσιαν, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι σόου θεωρείται η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατατάχθηκε στη 16η θέση της λίστας.

Το 2018, η Κάιλι Τζένερ, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν ανακυρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό. Ωστόσο, μετά από εκ νέου υπολογισμό που απέδειξε ότι η καθαρή της περιουσία διαμορφωνόταν στα 900 εκατομμύρια δολάρια αντί για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ο τίτλος της αφαιρέθηκε. Τώρα, η Τζένερ είναι η νεότερη, όχι δισεκατομμυριούχος στη λίστα, με περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων και καταλαμβάνει την 41η θέση.

Τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια.  Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH