Κυριακή, Απρίλιος 18, 2021

Latest Posts

Πότε ανοίγουν τα malls και οι «δυσκολίες» για καφέ και εστιατόρια

Με self test ανά χείρας θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία καθώς, όπως φαίνεται το πρώτο κουδούνι μετά από το πολύμηνο κλείσιμο προσδιορίζεται για τις 12 Απριλίου. Παράλληλα, τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα καταστήματα με το 13032, 3ωρη παραμονή, click away και click inside. Τι θα γίνει με την εστίαση και τα πολυκαταστήματα.

Το πρώτο κουδούνι μετά από καιρό θα φέρει πίσω στα θρανία του μαθητές Λυκείου. Σε δεύτερη φάση θα ανοίξουν τα Γυμνάσια, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα Δημοτικά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν και τα πολυκαταστήματα. Αν όλα εξελιχθούν καλά με τα μικρότερα καταστήματα, είναι πιθανό στις 12 Απριλίου να επαναλειτουργήσουν και τα πολυκαταστήματα.

Μάλιστα, αύριο στις ανακοινώσεις που θα γίνουν για τη διενέργεια των self test, μετά την υποχρεωτικότητα σε μαθητές και καθηγητές, ενδέχεται να ακολουθήσουν το λιανεμπόριο και ο τουρισμός.

Σε ό,τι αφορά στην εστίαση, αν και οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο τέλος του μήνα και το άνοιγμα μοιάζει δύσκολο πριν το Πάσχα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, όπως η πορεία των κρουσμάτων, οι αντοχές του ΕΣΥ, αλλά και πως θα έχει κυλήσει η επαναλειτουργία των υπόλοιπων δραστηριοτήτων.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH