Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Πασχάλης Τσαρούχας: Καταθέσαμε τους φακέλους, οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε

Καταθέσαμε τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων» ανέφερε σε δήλωση του βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ολοκλήρωσε σε λιγότερο από 50 λεπτά την κατάθεση του στο πλαίσιο της έρευνας, για τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν μπορεί να αναφέρει ούτε «πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες». «Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε» διευκρίνισε.

Ο κ. Τσαρούχας κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές τις καταγγελίες που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας καλείται τώρα να εξετάσει αν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH