Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

«Οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, όλα αυτά τα “πρέπει” ποιος τα έχει στήσει;»

Η Έλενα Παπαρίζου, έχοντας γίνει πολλές φορές στόχος αρνητικής κριτικής, αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να καταρρίψει όλα αυτά τα στερεότυπα που επικρατούν γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα» και έδωσε μία συμβουλή σε όλες τις γυναίκες.

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Όλα αυτά τα πρέπει ποιος τα έχει στήσει; Αντί να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι συνάνθρωποι, ασχολούμαστε με το αν κάποια έχει κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά. Θεωρώ ότι τα social media θέλουν προσοχή. Η συμβουλή μου για τις γυναίκες είναι να φροντίζουμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας, να τον αγαπάμε περισσότερο, γιατί έτσι μπορούμε πραγματικά να αγαπήσουμε και τους άλλους», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Στην συνέχεια, έκανε μία αναφορά στον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη.

«Ο Ανδρέας ήρθε στην ζωή μου, γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Τον Ανδρέα δεν θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει καμία άλλη στιγμή εκτός από αυτή που τον γνώρισα», δήλωσε για τον αγαπημένο της.

Τέλος, θυμήθηκε την σπουδαία νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όπως περιέγραψε, την στιγμή εκείνη ένιωσε σαν να «της κόπηκαν τα πόδια».

«Η ψυχούλα μου ξέρει εκείνη την στιγμή που ήμουν πάνω στην σκηνή. Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν ποτέ. Θυμάμαι την στιγμή που κατεβαίνω από την σκηνή, όταν πήρα το βραβείο, δεν ένιωθα το έδαφος, μου κόπηκαν τα πόδια, με έριξαν σε μια λιμουζίνα. Νόμιζα ότι δεν θα ξαναδώ το φως», είπε χαρακτηριστικά.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH