Σάββατο, Μάιος 8, 2021

Latest Posts

Ο Β. Κικίλιας βοήθησε μητέρα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου στο Γκάζι

Τις πρώτες βοήθειες σε μητέρα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου στο Γκάζι παρέσχε ο Βασίλης Κικίλιας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υπουργός Υγείας έκανε ποδήλατο στην περιοχή, όταν έπεσε επάνω στο ατύχημα. Οπως μεταφέρει το mgp.gr το περιστατικό σνέβη στην οδό Πειραιώς, στην είσοδο της Τεχνόπολης. Ενα μικρό ΙΧ έριξε το δίκυκλο με οδηγό τον Στέλιο Λαυράνο, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά του και συνεπιβάτη την μητέρα του. Το αυτοκίνητο έριξε στην άσφαλτο τους δύο επιβαίνοντες και έφυγε χωρίς να σταματήσει!

Ο οδηγός έσπασε το πόδι του και η μητέρα του υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή περνούσε από εκείνο το σημείο, κάνοντας ποδήλατο, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Αμέσως άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κ. Κικίλιας με ζήλο και πραγματική φροντίδα επέβλεψε την επί τόπου περίθαλψη και δεν έφυγε παρά μόνο όταν οι τραυματίες μπήκαν στο ασθενοφόρο.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH