Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Ο Γ. Μαργαρίτης για τζόγο: «Έκρυβα χρήματα κάτω από πέτρες στη Βουλιαγμένης και στην Αλίμου» (βίντεο)

«Έφτασε μέχρι εκεί η αρρώστια μου, που είχα κάποιες πέτρες, η μία ήταν στις αρχές Βουλιαγμένης, η άλλη πιο κάτω στην Αλίμου, και όταν έφερνα μια καλή ζαριά έβαζα από κάτω κάνα 20άρικο, να έχω όταν θα το χρειαζόμουν», λέει ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον εθισμό του στον τζόγο!

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Μαργαρίτης αντιμετώπιζε για σχεδόν 20 χρόνια σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο.

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος ο τραγουδιστής, έπαιζε χαρτιά, μπαρμπούτι και ό,τι έβρισκε γενικώς, στις λέσχες, στο καζίνο, παντού…

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, ο Γιώργος Μαργαρίτης λέει και το εξής απίστευτο, πως είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η αρρώστια του, όπως τη χαρακτηρίζει, που έκρυβε χρήματα κάτω από πέτρες. Είχε, δηλαδή, καβάτζες, σε περίπτωση που τα έχανε όλα στον τζόγο!

«Έφτασε μέχρι εκεί η αρρώστια μου, που είχα κάποιες πέτρες, η μία ήταν στις αρχές Βουλιαγμένης, η άλλη πιο κάτω στην Αλίμου, και όταν έφερνα μια καλή ζαριά έβαζα από κάτω κάνα 20άρικο, να έχω όταν θα το χρειαζόμουν», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας συνέντευξής του, θυμάται ιστορίες που έζησε ως «παιδί της νύχτας», σε ζόρικες εποχές, όταν οι παραγγελιές, τα σπασίματα πιάτων και οι καβγάδες ήταν συνηθισμένα.

Λέει για παράδειγμα σε κάποιο σημείο: «Ξεκινούσαμε στις 2 το πρωί και τελειώναμε στις 9. Έχω δει μπουζουξή να τρέχουν αίμα τα δάχτυλά του, απ’ τις πολλές ώρες».

Ακόμα, αναφέρεται στο περιστατικό που τον έκανε να φοβηθεί περισσότερο, αλλά και σε άλλες δύσκολες στιγμές που έζησε τη νύχτα: «Ζητούσε ένας πελάτης κάποιο τραγούδι επίμονα, το ”Αντιλαλούν οι φυλακές”. Το λέω μια φορά. Μετά από 10 λεπτά, το ζητάει πάλι, του κάνω νόημα ”όχι” και σηκώνει το σακάκι για να δω το ”κέρατο”, το πιστόλι. Το τραγουδάω δεύτερη και τρίτη φορά… Και όπως έφερνε γύρα πάνω στην πίστα, το παίρνω και το πετάω, το έκρυψαν σε κάτι πιάτα και το θέμα τελείωσε εκεί».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH