Sunday, July 21, 2024

Latest Posts

Ντουμπάι: Oι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης (βίντεο)

Έντεκα Ουκρανές ανάμεσα στις καλλονές που συνελήφθησαν για δημόσια ανηθικότητα – Υπό κράτηση και ο 33χρονος Ρώσος διοργανωτής του πρότζεκτ – Ποιο ήταν το «ολέθριο λάθος» του.

Κυρίως Ουκρανές αλλά και καλλονές από άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ που συνελήφθη στο Ντουμπάι για δημόσια ανηθικότητα, μετά από ένα υπαίθριο γυμνό γύρισμα που προκάλεσε σάλο στο εμιράτο.

Σύμφωνα με το BBC, το ουκρανικό προξενείο επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν είναι 11 Ουκρανές, ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι συνελήφθη και ένας Ρώσος, που θεωρείται διοργανωτής του πρότζεκτ. Το όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail είναι Αλεξέι Κοντόφ, είναι 33 ετών και θεωρείται ο ιθύνων νους πίσω από την προκλητική εμφάνιση των ολόγυμνων καλλονών στο μπαλκόνι, που φυσικά έγινε viral με το που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Αν και αρχικά ορισμένα ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ανάμεσα στα συλληφθέντα άτομα ειναι και 8 νεαρές Ρωσίδες, τελικά αυτή η πληροφορία αποδείχτηκε αναληθής, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria. Ασαφής είναι επίσης ο ακριβής αριθμός των ατόμων τα οποία κρατούνται σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρόλο που η Daily Mail αναφέρει, επικαλούμενη τον ρωσικό ιστότοπο Life, ότι στο εν λόγω πρότζεκτ στο εμιράτο εμπλέκονταν περίπου 40 μοντέλα, ο αριθμών των ατόμων που τελικά συνελήφθησαν φαίνεται να είναι αρκετά μικρότερος.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στο project και συνελήφθησαν για δημόσια ανηθικότητα βρίσκονται αντιμέτωπες με ποινή κάθειρξης έξι μηνών και πρόστιμο που αγγίζει τα 1000 ευρώ. Στελέχη του ουκρανικού προξενείου θα επισκεφθούν τις 11 συμπατριώτισσές τους σήμερα στο κρατητήριο, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα δικαιώματά τους γίνονται σεβαστά και είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Κοντόφ είπε στις τοπικές Αρχές ότι τράβηξε ο ίδιος τις επίμαχες σκηνές με τις γυμνές γυναίκες από γειτονικό διαμέρισμα με θέα στο μπαλκόνι. Στη συνέχεια έκανε το «ολέθριο λάθος» να ποστάρει το ακατάλληλο βίντεο, μια πράξη που θεωρείται παράνομη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πλέον ο 33χρονος προσπαθεί μέσω των δικηγόρων του να καταφέρει να βγει από τη φυλακή στο Ντουμπάι και να σχεδιάσει τη νομική του υπεράσπιση, αφού αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 18 μηνών.

Oι τοπικές αρχές προειδοποιούν ότι οποιοσδήποτε δημοσιεύει πορνογραφικό υλικό ή υλικό που μπορεί να υπονομεύσει τις ηθικές αξίες των πολιτών αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης και πρόστιμο. «Αυτού του είδους οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντανακλούν τα ήθη και τις αξίες της κοινωνίας του εμιράτου» ανέφερε δήλωση της αστυνομίας. Κάθε άτομο που επισκέπτεται τα ΗΑΕ υπόκειται στους ίδιους νόμους με τους κατοίκους, και δεν προβλέπονται εξαιρέσεις για τους τουρίστες.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]