Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Netflix: Κάθε βδομάδα και για όλο το 2021 μία νέα ταινία

Κάθε βδομάδα και μία ταινία για όλο το 2021. Αυτό ανακοίνωσε ο κολοσσός του streaming, το Netflix.

Οι ταινίες δε, θα έχουν πρωτοκλασάτα ονόματα. Μεταξύ των ταινιών θα είναι και το «The Harder They Fall», με πρωταγωνιστές τους Regina King, Idris Elba και Jonathan Majors ενώ οι Lin-Manuel Miranda και Halle Berry θα κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο με το «Tick, Tick … Boom!» και «Bruised».

Άλλες ταινίες που θα φιλοξενήσει το Netflix περιλαμβάνουν κορυφαία ονόματα στο cast. Μεταξύ άλλων οι Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Gal Gadot, Dwayne Johnson και Ryan Reynolds. Η Ariana Grande θα πρωταγωνιστήσει επίσης μαζί με τους Lawrence, DiCaprio, Streep και Timothée Chalamet στο «Don’t Look Up».

Η κίνηση αυτή είναι απόρροια της πανδημίας που κρατά κλειστά τα σινεμά σε αρκετές χώρες του κόσμου. Πιο πρόσφατα, η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τις ταινίες του 2021, στο HBO Max και σε όσους κινηματογράφους παραμένουν ανοικτοί. Το Netflix δε, κυκλοφόρησε και σχετικό τρέιλερ με τους πρωταγωνιστές να περιγράφουν τι θα φέρει το κινηματογραφικό 2021.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH