Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου: Κλείδωνε την πόρτα η φιλόλογος όταν έκανε ιδιαίτερα

Οι πράξεις της 32χρονης φιλόλογου αποκαλύφθηκαν όταν η οικογένεια από τα βόρεια προάστια, έβαλε ερευνητή.

Πριν κοπάσει ο ντόρος από την υπόθεση της 35χρονη εκπαιδευτικού που κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 13χρονου μαθητή της, μία νέα έρχεται στο προσκήνιο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πρόκειται για μία 32χρονη φιλόλογο, η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε, είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές με έναν ανήλικο στα βόρεια προάστια.

Οι υποψίες της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε προσληφθεί από την οικογένεια, προκειμένου να βοηθήσει το νεαρό στην έκθεση, με τα μαθήματα να γίνονται στην σοφίτα του σπιτιού όπου ήταν και το δωμάτιό του.

Αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν το γεγονός πως η 32χρονη κλείδωνε την πόρτα όταν έμπαιναν στο δωμάτιο για το μάθημα. Όσες φορές προσπάθησε με κάποιο τρόπο να δει τι γίνεται μέσα, δεν τα κατάφερε και έτσι προσέλαβε τον ιδιωτικό ερεΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΗ

Όπως αποδείχθηκε είχαν ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο πατέρας και να πάει μαζί με τον κ. Τσουκάλη για να τον συναντήσουν και να τελειώσει εκεί το θέμα, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στην δικαιοσύνη.

Πηγή:gazzetta.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH