Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Ν. Γιαννακοπούλου: Συντηρητικές και προσβλητικές οι απόψεις του κ. Τσιάρα για χιλιάδες παιδιά και γονείς

Ευθεία κριτική σε πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα άσκησε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, χαρακτηρίζοντάς τις συντηρητικές και προσβλητικές απόψεις για χιλιάδες παιδιά και γονείς.

«Οι ισχυρισμοί του ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα και λιγότερες “παρεκκλίσεις” είναι ευθεία προσβολή σε όλα τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, στα παιδιά που έχασαν τον ένα γονέα».

Πρόκειται, υποστηρίζει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, για «προσβολή σε όλους τους ανθρώπους, που μεγαλώνουν μόνοι τους, από επιλογή ή από ανάγκη, τα παιδιά τους, καλούμενοι να υπερβάλλουν εαυτόν», ενώ δεν λαμβάνει υπόψη την ελεύθερη συμβίωση, το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο αφορά και τα ΛΟΑΤ ζευγάρια, την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού, καθώς και οι αλλαγές που καταγράφονται γενικά ως προς τους έμφυλους ρόλους και ειδικότερα ως προς τη μητρότητα και την πατρότητα τα τελευταία χρόνια.

Η κ. Γιαννακοπούλου σχολίασε ως απαράδεκτο για τον κ. Τσιάρα να μιλάει για «παρεκκλίσεις» χωρίς να εξηγεί τι εννοεί και επιστρέφοντας την σχετική συζήτηση πολλά χρόνια πίσω και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει δημόσια θέση, αν υιοθετεί αυτές τις οπισθοδρομικές απόψεις του υπουργού Δικαιοσύνης.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH