Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Μαρία Καρλάκη: «Έχω υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από σύντροφό μου – Μισούσε τις γυναίκες»

«Έχω υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από σύντροφό μου. Δεν είχα τη δύναμη να το καταγγείλω. Μισούσε τις γυναίκες. Όταν μου χτυπάς το κεφάλι κάτω μπορεί να πεθάνω, αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι», είπε η τραγουδίστρια.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε των Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που σκηνοθετεί την παράσταση, ο οποίος δήλωσε ότι «Κουτρουβαλιάζω τη σκάλα κάθε ημέρα από πάνω μέχρι κάτω» αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις πρόβες!

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε ότι είναι πιο ήρεμη όσο μεγαλώνει, ενώ αποκάλυψε ότι ξεκινάει και γυρίσματα για το Celebrity Game Night!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραδέχτηκε ότι περνάει ψυχολογικές διαβαθμίσεις, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σημείωσε ότι «Είναι αχαριστία να παραπονιέσαι για την πίεση χρόνου, όταν δίπλα σου υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν για τα προς το ζην τους. Αν με ακούσουν να παραπονιέμαι, να μου ρίξουν μια κουτουλιά».

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Έχω κάνει ψυχανάλυση και διαβάζω πάρα πολύ. Με θυμώνει η αγένεια και το θράσος. Ως οδηγός, κυρίως όταν φοράω μάσκα, βρίζω τρομερά».

Τέλος, η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα 25 χρόνια κοινής τους συμβίωσης, με εκείνον να σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «Δε μοιάζουμε καθόλου με την Άννα» και να προσθέτει ότι ήταν πολλά χρόνια θαυμαστής της, και εκείνη ότι «Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου, να είναι εκεί ψηλά».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH