Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Λοβέρδος: Στόχος μου να μην αφήσουμε τη ΝΔ να αλωνίζει στο Κέντρο

Να μην επιτρέψει στη Νέα Δημοκρατία να αλωνίσει στο χώρο του κέντρου, είναι σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο ο στόχος της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι: «Εκεί που πάει να επεκταθεί η ΝΔ και να μας καταπιεί, εκεί χρειάζονται αλλαγές που θα προσαρμόσουν το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ στην πολιτική του ρίζα, το κέντρο, και θα μπορέσουμε να υπερδιπλασιάσουμε τη δύναμή μας και να μην μας λένε κάθε λίγο και λιγάκι “με ποιον θα πάτε;”».

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι το τρίπτυχο που θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τη χώρα είναι «πανδημία, φτώχεια, Τουρκία» και υπογράμμισε ότι «εκεί θα χτιστούν οι πολιτικές μιας αντιπολίτευσης που θα είναι μεταρρυθμιστική. Όχι με υστερίες. Δεν διακρίνεις μερικές φορές κάποιους της αντιπολίτευσης, πού ανήκουν. Λες, είναι ΚΚΕ, είναι ΣΥΡΙΖΑ;».

Λοβέρδος: Η ΝΔ μας παίρνει ψηφοφόρους

Αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «το κόμμα του Μητσοτάκη είναι δεξιό. Δεν μπορεί να μας αλώνει τον χώρο», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Οταν είσαι στο 6% και το 7%, αυτός που σου προτείνει συνεργασίες, θέλει να σε καταπιεί».

«Η ΝΔ μας παίρνει ψηφοφόρους. Ένας στους πέντε ψηφοφόρους μας πηγαίνει προς τον Κυριάκο, ο οποίος κυβερνάει με 20 (πρώην) στελέχη μας», συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το ποιος είναι ο στόχος του, ο Ανδρέας Λοβέρος υπογράμμισε ότι θέλει να πείσει όσου πήγαν το 2019 στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να αποτρέψουν επανεκλογή του Τσίπρα, να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ. «Δεν θα καθόμαστε στη θέση του Βελόπουλου στη Βουλή, δεν δέχομαι να ξαναγυρίσουμε εκεί», κατέληξε.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH