Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Λέσβος: 60χρονος ασέλγησε σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Η άμεση αντίδραση μίας 10χρονης οδήγησε στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα από τη Ρουμανία, ο οποίος ασέλγησε σε τρία 10χρονα κοριτσάκια, φίλες του ανιψιού της.

Όλα συνέβησαν χθες στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο όταν μια παρέα ανήλικων παιδιών -3 κορίτσια και 1 αγόρι- είχαν βγει βόλτα και στη συνέχεια για φαγητό σε κατάστημα της περιοχής. Εκεί τα βρήκε ο 60χρονος και τα πλησίασε εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν θείος του αγοριού.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν τα παιδιά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης. Άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια, φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία αναφέρει το lesvosvoice.gr.

To ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγηλαν το συμβάν, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH