Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Λε Γκρε: «Ποτέ δεν θεώρησα ένοχο τον Βαλμπουενά»

Ενα από τα… παράπονα του Ματιέ Βαλμπουενά, στην γνωστή υπόθεση με το sextape, ήταν και η απόσταση που κράτησε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε.

Οπως είναι γνωστό, προ ημερών, ο Καρίμ Μπενζεμά καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ από την πλευρά του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοινώθηκε ότι θα ασκηθεί έφεση.

Ο Λε Γκρε ρωτήθηκε από το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων να τοποθετηθεί σχετικά και ο Γάλλος παράγοντας, σχολίασε: «Πέρασαν έξι χρόνια, ειλικρινά. Το θέμα επέστρεψε σε μια εποχή που ίσως δυσκολευτήκαμε λίγο, μετά τον αποκλεισμό στο EURO. Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί, αλλά και πάλι δεν είναι η υπόθεση του αιώνα. Το να φέρνεις τον Μπενζεμά διαρκώς στο παρελθόν γι΄ αυτο το θέμα, είναι πολύ περίπλοκο και δεν του αξίζει. Ημουν αναστατωμένος. Ο Βαλμπουενά είναι θύμα, αλλά δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένα αγόρι που έδωσε πολλά. Ισως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό εκ μέρους μου, που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν τον θεώρησα ένοχο». Το γεγονός ότι σταθήκαμε στο πλευρό του Μπενζεμά, ίσως να τον ενόχλησε, αλλά δεν το κατάλαβα».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH