Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Κρυμμένο αυτοκίνητο διακινητών περιμένει μετανάστες για να διαφύγουν (βίντεο)

Αυτοκίνητο που είχαν παρατήσει διακινητές μέσα στο δάσος, περίμενε τους λαθρομετανάστες να το εντοπίσουν με GPS, ώστε να το χρησιμοποιήσουν για να ταξιδέψουν προς Θεσσαλονίκη όπως αποκαλύπτει το evros-news.gr.

Το ΒΙΝΤΕΟ που παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr, το τράβηξαν με ένα από τα κινητά τους οι 3 από τους λαθρομετανάστες που βλέπετε. Φαίνονται να ψάχνουν τα κλειδιά που είχε αφήσει πάνω σε αυτό το παρατημένο Ι.Χ ο διακινητής από την Ελλάδα, ώστε να το βάλουν μπροστά και να φύγουν, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και άλλων αλλοδαπών που θα επιβιβάζονταν στη συνέχεια.

Όμως φαίνεται ότι κάποιος από τους κατοίκους της περιοχής που εντόπισε το αυτοκίνητο, πήρε τα κλειδιά και δεν μπορούσαν να τα βρουν ή δεν είχαν σωστή πληροφόρηση που ακριβώς ήταν κρυμμένα. Ακούγεται ο ένας να λέει με αγωνία: “Που είναι τα κλειδιά” και ο άλλος να χτυπάει εκνευρισμένος το πορτ μπαγκάζ και να τους λέει να κάνουν ησυχία. Τότε ο μικρότερος φωνάζει πως κάποιοι έρχονται και αρχίζουν να τρέχουν για να κρυφτούν.

Ενώ έτρεχαν, τους έπεσε το κινητό τηλέφωνο, όπου μέσα ήταν και το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ, που δείχνει πως ακριβώς λειτουργεί το κύκλωμα διακινητών στον ορεινό όγκο του Σουφλίου, προκαλώντας τρόμο και φόβο στους κατοίκους. Το πρόβλημα άλλωστε έγινε πολύ μεγαλύτερο εδώ και μήνες, από πέρυσι τον Μάρτιο που με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλη Συριτούδη, καταργήθηκε το στρατιωτικό κλιμάκιο που βρισκόταν στην περιοχή και συνέβαλλε σημαντικά στον έλεγχο της παρουσίας λαθρομεταναστών, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους. Κάτι που απέτρεπε αρκετούς να κινούνται στην συγκεκριμένη περιοχή, όταν έμπαιναν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, στα σημεία μεταξύ Διδυμοτείχου-Σουφλίου.

Πηγή:evros-news.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH