Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Κωστής Μαραβέγιας: Με την Τόνια είμαστε ήδη…«παντρεμένοι» (βίντεο)

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και το πως επηρέασε τη σχέση τους η καραντίνα.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή και την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «YFSF», ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στον δεσμό του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση» είπε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι η καραντίνα τους έφερε ακόμα πιο κοντά, παρά τα προβλήματα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η ίδια Τόνια Σωτηροπούλου, σε απευθείας σύνδεση με το πλατό της εκπομπής, η οποία μίλησε για τον «δικό» της Κωστή Μαραβέγια. «Ο Κωστής φαίνεται σαν την ήρεμη δύναμη αλλά στην πραγματικότητα είναι τρελός, είναι stand up comedian. Γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι πολύ φωτεινός. Είναι βαθιά καλός, έχει ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο χάρισμα. Είναι πραγματικά μεγαλόκαρδος και έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες.

«Τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις όμως κατάφερε να ξεφύγει και να γίνει ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος έχοντας φυσικά και τις σκοτεινές του πλευρές. Ο Κωστής είναι πολλά για μένα, δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι», είπε η ηθοποιός στον φακό της εκπομπής.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH