Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Κομοτηνή: Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Αλλοδαπός που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Όπως ανακοινώθηκε από τ0ις αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, χτες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, οδηγώντας δύο αγροτικά αυτοκίνητα μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών, αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη εγκατέλειψε το όχημα εν κινήσει, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφεραν τα δύο οχήματα είναι πλαστές καθώς επίσης ο συλληφθείς οδηγός του ενός οχήματος, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

* Η φωτογραφία δόθηκε προς δημοσίευση από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH