Πέμπτη, Απρίλιος 22, 2021

Latest Posts

Κολοράντο -ΗΠΑ: Δέκα νεκροί από ένοπλη επίθεση σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Σε δέκα νεκρούς ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός της ένοπλης επίθεσης σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο δράστης της επίθεσης άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ και σύμφωνα με τους μάρτυρες μπήκε μέσα στο κατάστημα όπου άρχισε επίσης να πυροβολεί. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι νεκροί είναι δέκα σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των τραυματιών.

Ισχυρές αστυνομικές και ειδικές δυνάμεις κατέφτασαν στον τόπο της επίθεσης

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μάλιστα ένα σοκαριστικό βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος την ώρα που ο δράστης βρίσκεται εντός του καταστήματος, δείχνει ανθρώπους στο έδαφος στον χώρο του πάρκινγκ, αλλά και στην είσοδο, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένας αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά του δράστη.

 

Σε άλλες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η αστυνομία φαίνεται να έχει περάσει χειροπέδες σε έναν άνδρα ο οποίος είχε αίματα στο πόδι και κυκλοφορούσε μόνο με ένα σορτσάκι. Αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον δράστη της επίθεσης.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης πυροβόλησε μία γυναίκα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, που έτρεξε να κρυφτεί σε μία αποθήκη όπου έμεινε εκεί για μία ώρα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης του δράστη.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH