Tuesday, May 28, 2024

Latest Posts

Κολωνός: Στοιχεία για νέα πρόσωπα έδωσε η 12χρονη -Τις επόμενες κινήσεις τους μελετούν οι αρχές

Τις επόμενες κινήσεις της μελετά προσεκτικά η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε ανακριτικές ενέργειες καθώς φαίνεται να προστίθενται νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα στην δικογραφία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Υπάρχουν τρεις άντρες που τα ονόματα τους και ο αριθμός των τηλεφώνων τους έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News αποκάλυψε: « Η ελληνική αστυνομία έχει επιδείξει τις φωτογραφίες και τα ονόματα τριών ανδρών στην 12χρονη και το παιδί τους αναγνώρισε. Ο πρώτο είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και είναι νεαρός και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του για κάνει την συνάντηση με το μικρό παιδί. Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, είναι εύσωμος και πολύ σωματώδης και ο τρίτος είναι με περισσότερα κιλά και γυαλιά».

Με το προφίλ των τριών αυτών αντρών ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΚΟΛΩΝΟΣ ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΧΟΣ

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αριθμό των βιαστών

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. «Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ενώ για τον οίκο ανοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το παιδί πήγε στον οίκο ανοχής με τον 53χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους όσα το ίδιο το 12χρονο κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς στην κατάθεση της. Το παιδί φαίνεται να έχει αναφερθεί σε τουλάχιστον τέσσερις άντρες, αναφέροντας τα μικρά τους ονόματα, οι οποίοι την βίασαν έναντι αμοιβής, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση που βίωνε με τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο.

Στην κατάθεση της, η 12χρονη είναι απόλυτη ότι τα χρήματα που της έδιναν οι «πελάτες», που ήταν 50 ευρώ κάθε φορά, «πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν» και ποτέ σε άλλον, από την οικογένεια της, «γιατί θα μου έλεγαν “που τα βρήκες;”».

Φέρεται επίσης να έχει πει πως «στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου» ενώ έχει αναφέρει πως τα ονόματα των ανδρών, τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.

Το κορίτσι φαίνεται να έχει αναφερθεί σε πρόσωπο που λόγω στενής επαγγελματικής σχέσης με τον Μίχο, είχε καθημερινή επαφή με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και βιασμό. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση, καθώς μέχρι στιγμής η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Η 12χρονη φέρεται επίσης να έχει περιγράψει ως χώρο του «μαρτυρίου» της, όσον αφορά τους βιασμούς από τον Μίχο, το υπόγειο του καταστήματός του. Μάλιστα φαίνεται πως οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο του μαγαζιού του 53χρονου όσο και του επίμαχου υπογείου, που σύμφωνα με πληροφόρηση που υπάρχει, υπάρχουν και σε αυτόν τον χώρο.

Οι έρευνες παράλληλα συνεχίζονται και στο σκέλος της υπόθεσης όσων φαίνεται να συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης, αριθμός που φθάνει τους 212. Οι συνομιλίες γινόταν μέσω της εφαρμογής blindchat και από αυτές αποτυπώνονται το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούνταν για τα φρικιαστικά ραντεβού του παιδιού. Οι περισσότεροι από τους «υποψήφιους πελάτες» φαίνεται να έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται να αρνούνται τις προτάσεις που εμφανίζεται να τους κάνει το κοριτσάκι λέγοντας πως είναι ακόμη πολύ μικρή.

Στην απολογία του ο Μίχος ανέφερε πως «με την συναίνεση» του παιδιού είχε συνευρεθεί τέσσερις φορές στο μαγαζί του μαζί του και άλλη μία στο σπίτι του σε χρόνο που η σύζυγος του απουσίαζε.

Και ο έτερος κατηγορούμενος, που ήδη βρίσκεται στις φυλακές, Ιωάννης Σοφιανίδης, αποδέχθηκε ότι είχε βρεθεί με το 12χρονο κορίτσι αρκετές φορές «με την συναίνεση» και «παρότρυνση» του θύματος. Είπε επίσης πως γνώρισε την 12χρονη σε chat γνωριμιών και πως το κορίτσι πήγαινε μόνο του στα ραντεβού μαζί του. Τόνισε δε, πως δεν γνωρίζει και δεν είχε δει ποτέ τον Μίχο. Να σημειωθεί πως τόσο ο 42χρονος όσο και ο Μίχος διόρισαν αρχικά τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος είχε παραστεί στην λύση του γάμου του Μίχου με την σύζυγο του στις 4 Οκτωβρίου. Εν συνεχεία και οι δύο κατηγορούμενοι ανακάλεσαν την εντολή προς τον εν λόγω δικηγόρο και εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια χωρίς συνήγορο.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]