Tuesday, May 28, 2024

Latest Posts

Κολωνός – 12χρονη: Στην ανακρίτρια σήμερα οι 3 τελευταίοι συλληφθέντες βάση ενταλμάτων

Το «κατώφλι» της 33ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.Και οι τρεις συνελήφθησαν βάση ενταλμάτων κατηγορούμενοι πως βίαζαν την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 34χρονο και έναν 36χρονο. Και οι τρεις ήρθαν σε επαφή με το 12χρονο κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blind chat και υποστηρίζουν ότι νόμιζαν πως ήταν 17 ετών.

Τι υποστηρίζουν

Ο πρώτος που συνελήφθη, ο 33χρονος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εργάζεται ως υπάλληλος φαρμακαποθήκης.

Ο άνδρας ο οποίος ζήτησε και την εξέταση του από ψυχίατρο, κατά πληροφορίες, παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή. Ο κατηγορούμενος μάλιστα λέει πως πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο και έδωσε 50 με 70 ευρώ στη 12χρονη χωρίς όμως να υπάρξει σεξουαλική επαφή.

ΚΟΛΩΝΟΣ ΒΙΑΣΤΕΣ 1

Και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, αρνούνται πως υπήρξε οποιαδήποτε σωματική επαφή με την 12χρονη, επικαλούμενοι κι αυτοί προβλήματα υγείας.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Προβλήματα υγείας επικαλείται και ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος αρνείται την κατηγορία.

Μέχρι σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι που έχουν απολογηθεί για την υπόθεση, ο Ηλίας Μίχος, ο Γιάννης Σοφιανίδης και η μητέρας της 12χρονης, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Ταυτοποίηση και εντάλματα

Περισσότερα από 35 άτομα, βιαστές του διαδικτύου, σκληροί παιδόφιλοι που περνούσαν το κατώφλι του οίκου ανοχής στο Γκάζι και συνεργάτες – συνεργοί του Ηλία Μίχου φιγουράρουν στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν, να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία και τυλιγμένοι σε μια «κόλλα χαρτί» να σταλούν στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης. Οι έρευνες, διεξάγονται σε τρια διαφορετικά επίπεδα με αρκετούς από αυτούς να έχουν ταυτοποιηθεί και να είναι θέμα χρόνου η έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη τους.

Στο πρώτο επίπεδο ερευνών, βρίσκονται ο ηλικίας περίπου 40 ετών, διαχειριστής αλυσίδας οίκων ανοχής του κέντρου, ανάμεσα στους οποίους και το «κόκκινο σπίτι του μαρτυρίου» όπου ο Μίχος οδήγησε πέντε φορές το 12χρονο κοριτσάκι για να βιαστεί από μυημένους παιδόφιλους στο υπόγεο δίκτυο που είχε στήσει. Ο συγκεκριμένος, είναι ταυτοποιημένος και είναι θέμα τακτικής των profilers της ΕΛ.ΑΣ πότε θα αποφασιστεί η σύλληψη του. Στο ίδιο επίπεδο ερευνών είναι και οι τρεις μυστηριώδεις άγνωστοι με τα μικρά ονόματα Μιχάλης, Ιωσήφ και Δημήτρης για τους οποίους υπάρχει μερική ταυτοποίηση και αυτό που απαιτείται είναι χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε αυτή την κατηγορία, υπάρχει και ένας αστυνομικός που κατονόμασε η μικρή στην 3η κατάθεση της, φίλος του Μίχου και φέρεται να γνώριζε πράγματα για τις έκφυλες δραστηριότητες του.

Στο δεύτερο επίπεδο, οι έρευνες των αρμοδίων αξιωματικών, δεν έχουν προχωρήσει στο στάδιο της ταυτοποίησης συγκεκριμένων προσώπων. Αυτό το κομμάτι, αφορά στους περίπου 25 σκληροπυρηνικούς παιδόφιλούς τους οποίους διαχειριζόταν αποκλειστικά ο Μίχος και τους έκλεινε ραντεβού στον οίκο ανοχής για να ξεσπάσουν τη διαστροφή τους, στο άγουρο κορμάκι της μικρής για μια χούφτα ευρώ. Η έρευνα επικεντρώνεται στην αποκωδικοποίηση του τρόπου επικοινωνίας και συνεννόησης του 53χρονου με τους πελάτες – βιαστές προκειμένου να ξεσκεπαστεί η ταυτότητα τους. Κομβικό σημείο, τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στο κινητό και το τάμπλετ του Μίχου.

Τέλος, το τελευταίο σκέλος της πολυεπίπεδης έρευνας αφορά στους διεστραμμένους παιδεραστές του διαδικτύου. Ήδη από αυτό το γκρουπ έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις πλην του Γιάννη Σοφιανίδη που έχερι ήδη προφυλακιστεί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην 33η ανακρίτρια για να απολογηθούν. Σε αυτή την κατηγορία των «διαδικτυακών βιαστών» τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, τα ψηφιακά ίχνη υπάρχουν και οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να συλληφθούν 6 με 7 άτομα.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]