Tuesday, May 28, 2024

Latest Posts

Κολωνός, 12χρονη: Σοκάρουν γείτονες του Μίχου, «πολιτικοί, καλλιτέχνες, ιερείς έπαιρναν το παιδί και έφευγαν»

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 53χρονο Ηλία Μίχο που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό.

Γειτόνισσα του 53χρονου μιλά στο Mega και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το προφίλ του δράστη.

“Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά” αναφέρει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του 53χρονου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία. “Τον κανόνισα μόνη μου” εξηγεί.

Ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως λέει η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να “χαριεντίζεται” με παιδάκια. Ερωτώμενη για το εάν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

“Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…” απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του.

Η γυναίκα τον χαρακτηρίζει “γλίτσα” και αναφέρει πως είχε πολλές επαφές με παπάδες. “Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω” περιγράφει.

Άλλος κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του MEGA και αποκαλύπτει: “Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και η ίδια η μάνα, και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο στη 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά”.

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: “Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν.

Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ”.

“Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια” κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε γείτονας του 53χρονου για όσα συνέβαιναν στην περιοχή του Κολωνού.

«Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι εκδίδει το παιδάκι, αλλά γενικώς αυτή η οικογένεια δεν ήταν οικογένεια. Άλλα παιδιά είχε με Πακιστανό, άλλα παιδιά είχε με τον άλλονε που ήταν δεν ξέρω, μπαινόβγαινε στις φυλακές, ναρκωτικά και όλα αυτα τα πράγματα δεν είχανε καλή εικόνα στην περιοχή εδώ πέρα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν κιόλας για να μιλήσει», δήλωσε ο γείτονας αρχικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά βρίσκονταν «παρατημένα στον αυτόματο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του 53χρονου.

«Τα παιδιά τα βλέπανε συνέχεια στην πλατεία παρατημένα στον αυτόματο, να το πούμε έτσι. Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα για τον 53χρονο, δηλαδή από όσους έχω μιλήσει, γιατί μιλάμε με πολύ κόσμο. Του 53χρονου απλά του άρεσαν οι γυναίκες γενικώς και κοίταζε και ήταν προκλητικός με ορισμένες γυναίκες, την έπεφτε λαϊκά, να το πούμε έτσι».

«Εμείς τώρα τα μαθαίνουμε σιγά σιγά, γιατί μιλάνε και οι γυναίκες στην περιοχή. Εδώ πέρα σε κάποιες γυναίκες την έπεφτε. Από εκεί και πέρα κάποιοι ξεκόβανε να πηγαίνουν στο μαγαζί, εν πάση περιπτώσει έμενε εκεί στις γυναίκες, τώρα όσο αναφορά για το παιδάκι πέσαμε από τα σύννεφα».

Προβληματισμό προκαλεί πως η 12χρονη είχε στη κατοχή της ακριβό κινητό, καθώς η οικογένεια της ανήλικης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γείτονας.

«Άκουσα κιόλας ότι το κοριτσάκι είχε πάρα πολύ ακριβά κινητά… Αυτοί δεν είχαν χρήματα καθόλου. Δηλαδή ότι θα πέρνανε από τα επιδόματα η μάνα – εγώ δεν την είδα ποτέ να δουλεύει. Τώρα το κοριτσάκι, αυτό που λένε ότι δούλευε και βοήθαγε, αυτό ήτανε παραμύθι. Τι δούλευε και βοήθαγε; Κανένας δεν βοήθαγε κανέναν, ούτε την μάνα δεν είχαν δει μέσα να δουλεύει που λέγανε ότι δουλεύει η μάνα».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]