Κυριακή, Απρίλιος 18, 2021

Latest Posts

Καρναβάλι στην Πάτρα: Συνωστισμός όλη νύχτα στις σκάλες του Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Ποτό, κέφι, κόσμος πολύς, καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Εικόνες από την Πάτρα και τις σκάλες του Αγίου Νικολάου που δεν θυμίζουν… κορονοϊό. Κι όμως, καταγράφηκαν εν καιρώ πανδημίας.

Η κούραση του κόσμου από το παρατεταμένο lockdown οδηγούν σε εκείνες όπως αυτή στην Πάτρα, όπως εκείνες στην Ξάνθη και την Κοζάνη. Μόνο που ο συνωστισμός και η καταστρατήγηση του lockdown που επιβάλει ο κορονοϊός έρχεται ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων εκτοξεύεται και ο δείκτης θετικότητας το ίδιο. Φαύλος κύκλος…

Οι εικόνες συνωστισμού στις σκάλες του Αγίου Νικολάου, ιδίως στο σημείο τους προς το κάστρο, καταγράφηκαν όλη τη νύχτα. Και όλα έγιναν στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλά χωρίς απρόοπτα. Και σε μια πόλη που είναι «κατακόκκινη» από τα κρούσματα.

Τα όσα έγιναν στην Πάτρα θυμίζουν περισσότερο μέρες προ κορονοϊού και καρναβαλιού πριν από τον Φεβρουάριο του 2020 (σ.σ. όταν το Καρναβάλι της Πάτρας ματαιώθηκε για πρώτη φορά) με νέους ανθρώπους, χωρίς μάσκες και με ένα ποτό στο χέρι να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα, σαν να βρίσκονται στο τέλος της παρέλασης.

Το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι, σύμφωνα με το flamis.gr στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Και όσοι βρίσκονταν εκεί ανέβαζαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό…!

Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού αυτοί παραμένουν κατά τα άλλα κλειστοί… λόγω υγειονομικών κανόνων!

Από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής ο συνωστισμός ήταν… παρών στην περιοχή του Κάστρου, στην Πάτρα. Νεαροί διασκέδαζαν σαν να μην υπάρχει κορονοϊός. Με τύμπανα έπαιζαν μουσική, είχαν πάρει… ποτό take away και το πάρτι δεν ήθελε πολύ για να στηθεί…

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH