Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021

Latest Posts

Κ. Μπακογιάννης: Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους

Δεν υπάρχουν δύο αντίθετα ρεύματα στην ελληνική κοινωνία αλλά ένα, αυτό κατά του μίσους και της τρομοκρατίας, δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροήν δολοφόνων επαγγελματιών δολοφόνων.

Μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Μπακογιάννης, υιός του Παύλου Μπακογιάννη που φόνευσε η 17 Νοέμβρη, είπε ότι «η καταπολέμηση της βίας του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της απεργίας πείνας του πολυϊσοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, του οποίου η κατάσταση της υγείας έχει επιδεινωθεί σοβαρά, ο κ. Μπακογιάννης διερωτήθηκε γιατί οι υποστηρικτές του 11 φορές καταδικασμένου σε ισόβια δεσμά απευθύνουν εκκλήσει στην πολιτεία και όχι στον ίδιον.

«Επειδή παρακολουθώ διάφορους οι οποίοι ζητάνε από την ελληνική πολιτεία να κάνει κάτι; Μα γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση τους στον ίδιο; Στο κάτω -κάτω η ζωή του είναι στα χέρια του, που θα μου επιτρέψετε να σας πω είναι ένα προνόμιο, ένα δικαίωμα, το οποίο αφαιρέσει από άλλους 11 ανθρώπους δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα», τόνισε με νόημα ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH