Πέμπτη, Απρίλιος 22, 2021

Latest Posts

Η Μαρίζα Ρίζου μάς τραγουδά ζωντανά από τον «Σταυρό του Νότου»

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε, από τότε που Μαρίζα Ρίζου  ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ και τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου. Δεν πρόλαβε παρά να κάνει μόλις πέντε εμφανίσεις από τις προγραμματισμένες αφού η έλευση της πανδημίας ματαίωσε, αναγκαστικά, όλα τα σχέδια.

Ήρθε η ώρα όμως να τη δούμε ξανά έτσω και μέσω διαδικτύου απ’ όπου θα μεταδοθεί απευθείας η συναυλία  που θα δώσει την Κυριακή 28 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

«Θα παίξω παρέα με 4 παιχταράδες, με τους οποίους νιώθω ότι είμαστε έφηβοι στο γκαράζ του σπιτιού μας, κάνοντας το κέφι μας και αυτή η αίσθηση είναι πολύτιμη και απογειωτική» λέει χαρακτηριστικά η ίδια δίνοντας το στίγμα της ατμοσφραιρας που θα δημιουργηθεί εκείνη τη βραδιά. Γιατί μπορεί η συνθήκη να είναι διαφορετική, η αίσθηση όμως θα παραμείνει ίδια.

Η Μαρίζα θα ερμηνεύει με το χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος της κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια της αλλά και αγαπημένα κομμάτια από το σύνολο του ελληνικού ρεπερτορίου. Ανάμεσά τους και τα «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», «Έλα ψυχούλα μου», «Καίγομαι», «Ζητάτε να σας πω», « Πετάω», «Πάμε μια βόλτα», «Είναι μικρή η ζωή», «Κάποιος να με σύρε», «Πόσο Βλάκας» κ.α. .

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε ΕΔΩ

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH