Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ και η Βασίλισσα Ελισάβετ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η ανακοίνωση του παλατιού.

Με μια δήλωση λιτή, ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ, μέσα από την ανάρτηση της κολλητής φίλης της Μέγκαν.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός». «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Misan Harriman, απεικονίζεται η Δούκισσα του Σάσεξ με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου.

Το παλάτι έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση να συγχαρεί το νεαρό ζευγάρι.

«Η αυτού μεγαλειότης Bασίλισσα Ελισάβετ, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη και τους εύχονται τα καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι παραιτήθηκαν επίσημα από τους ρόλους τους ως ανώτεροι βασιλείς πέρυσι.

Η επιθυμία τους να έχουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή έπαιξαν ρόλο στην απόφαση τους αυτή.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στη νέα τους πατρίδα στο Montecito μετά τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια στα μέσα Μαρτίου. Εκεί έχουν επικεντρωθεί σιωπηλά πίσω από τα παρασκήνια στην περαιτέρω ανάπτυξη του νέου τους ιδρύματος Archewell εν μέσω του ταχύτατα μεταβαλλόμενου κοινωνικού τοπίου.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH