Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Latest Posts

Γλυφάδα: Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (18.01.2022) στην αστυνομία όταν εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη έξω από συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα. Αναζητείται ο στόχος της επίθεσης.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο συγκροτήματος πολυκατοικιών στην οδό Οινόης 64 στη Γλυφάδα, χωρίς να υπάρχουν, μέχρι στιγμής, πληροφορίες για τραυματισμούς.

Υπάρχουν όμως πληροφορίες για φθορές σε τρία αυτοκίνητα από την έκρηξη, αφού κομμάτια από τη μεταλλική πόρτα έπεσαν πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας αλλά και στελέχη των ΤΕΕΜ, που περισυνέλεξαν κομμάτια από τον εκρηκτικό μηχανισμό για να τα αναλύσουν.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του συγκροτήματος, τον ενεργοποίησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία “χτενίζει” την περιοχή και κυρίως της κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Εκτός από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές και σε κοντινά σπίτια, όπου έσπασαν τζάμια από πόρτες και παράθυρα.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH