Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Latest Posts

Γκιουβέτσης: «Αφιερωμένη η πρόκριση στους ανθρώπους που πνίγονται στα προβλήματά τους»

Δύο από τα νεότερα στελέχη της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών, που επέστρεψε χθες (22/2) από το Ρότερνταμ, έχοντας στις αποσκευές της το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την παρθενική εμπειρία τους σε προ-ολυμπιακό τουρνουά και την επιτυχία της ελληνικής ομάδας.

«Κάναμε το καθήκον μας στο προολυμπιακό τουρνουά. Θέλαμε να δώσουμε μια χαρά στους ανθρώπους που αυτή την χρονική περίοδο πνίγονται στα προβλήματά τους. Η πανδημία έχει φέρει την ανθρωπότητα στα όριά της» δήλωσε ο Κώστας Γκιουβέτσης, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ανδρών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναφορικά με την τύχη της εθνικής ομάδας στο Τόκιο, θα ήθελα να καταθέσω τον δικό μου προσανατολισμό, που είναι να στοχεύω πάντα στην κορυφή. Από εκεί και πέρα ας έρθει ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα στους Αγώνες» κατέληξε ο 22χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης.

Ο -κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος- Δημήτρης Σκουμπάκης ανέφερε: «Την επιτυχία αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα και χαίρονται με την χαρά μας. Πιστεύω ότι στην πρόκριση φτάσαμε γιατί όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο και το ίδιο όνειρο και αυτό δεν ήταν απλά να προκριθούμε. Ο στόχος και το όνειρο όλων μας πιστεύω πως είναι να κάνουμε κάτι μεγάλο. Με την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουμε είμαι πολύ αισιόδοξος, γιατί έχω πολλή πίστη στην ομάδα-οικογένειά μου».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH