Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Latest Posts

Φυλακές Νιγρίτας: Έτσι «προμήθευε» τους κρατούμενους η κοινωνική λειτουργός – Ντοκουμέντο (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποκαλύπτεται η δράση της κοινωνικού λειτουργού των φυλακών Νιγρίτας, η οποία συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, ως επικεφαλής δύο εγκληματικών ομάδων που διευκόλυναν την εισαγωγή κινητών τηλεφώνων κι άλλων αντικειμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα των Σερρών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και πέντε δευτερολέπτων η κοινωνική λειτουργός, εμφανίζεται σε ένα από τα σημεία ελέγχου των φυλακών Νιγρίτας. Εκεί περιμένει στη σειρά της να παραδώσει προς έλεγχο της τσάντα που έχει πάνω της, ενώ ψύχραιμη κάνει βόλτες μέχρι να πάρει το ΟΚ από τους υπάλληλους της φυλακής.

Η τσάντα της θα σκαναριστεί από τα ειδικά μηχανήματα, ενώ η ίδια θα περάσει από την πύλη X- Ray που ανιχνεύει τα μεταλλικά αντικείμενα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπάλληλος των φυλακών, που είναι και μητέρα τριών παιδιών, έκρυβε σε σημεία του σώματος της τα αντικείμενα που έδινε έναντι αμοιβής στους κρατούμενους.

Τελικά η δράση της όμως αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι την συνέλαβαν ενώ από τις έρευνες που πραγματοποίησαν σε διάφορα σημεία εντόπισαν αντικείμενα τα οποία ήταν έτοιμα να διατεθούν στους έγκλειστους.

Πηγή:newsit.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH