Σάββατο, Μάιος 8, 2021

Latest Posts

Φθιώτιδα: Διέρρηξε εξοχικό και δεν άφησε τίποτα!

Τίποτα δεν άφησε μέσα σε μια εξοχική κατοικία σε περιοχή της Φθιώτιδας στην οποία τρύπωνε ανενόχλητος επί έναν ολόκληρο μήνα εκμεταλλευόμενος την απουσία των ιδιοκτητών της, ένας αλλοδαπός ο οποίος παραβίασε ένα παράθυρο και «σήκωσε» τα πάντα.

Από τις 8 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου, ο δράστης άρπαξε τμηματικά διάφορα έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ρούχα, ένα ποδήλατο, καθώς και ένα αεροβόλο τυφέκιο! Οι ιδιοκτήτες έπαθαν σοκ όταν βρήκαν το εξοχικό τους άδειο και κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού εξακριβώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα μέρος του οικιακού εξοπλισμού, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του εξοχικού. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Άρπαξε μηχανήματα και λάδι από αποθήκη

Παραβιασμένη βρήκε τον περασμένο Δεκέμβριο την πόρτα της αποθήκης του σε περιοχή της Βοιωτίας ο ιδιοκτήτης της και από μέσα έλειπαν ένα αγροτικό μηχάνημα έργων, ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτων, ποσότητα ελαιόλαδου και διάφορα παλιά μεταλλικά αντικείμενα.

Μετά την καταγγελία του στην Ασφάλεια Θηβών, ξεκίνησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH