Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Η εκστρατεία για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Αρχή του τέλους» της πανδημίας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την εκστρατεία για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ονομάτισε «Ελευθερία» το πρόγραμμα του εμβολιασμού που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό και την παραλαβή των σκευασμάτων της Pfizer και το σύνδεσε με τα 200 χρόνια που συμπληρώνει η χώρα μας από την Απελευθέρωση από τους Οθωμανικό ζυγό.

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η χώρα μας θα αναμετρηθεί με το στοίχημα εμβολιασμού. Δεν υπάρχει προηγούμενο, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ολοκληρωθεί το στοίχημα με επιτυχία.

Γνωρίζετε και έχετε ενημερωθεί ότι η κυβέρνηση σχεδίασε εθνικό πρόγραμμα για να εμβολιαστούν οι συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά της χώρας. Μια πολύ σύνθετη άσκηση. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός ίσως να δώσει έγκριση για το νέο εμβόλιο της Pfizer ίσως και μια εβδομάδα νωρίτερα.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο και την επικοινωνία. Θα ζητήσουμε τη συνδρομή όλων. Ειδικών, φορέων, επαγγελματιών και Εκκλησίας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε με επιτυχία.

Η απειλή της Covid θα καραδοκεί έως ότου να εμβολιαστεί τουλαχιστον το 60% του πληθυσμού με δύο δόσεις. Μέχρι τότε θα φοράμε μάσκα. Θα φοράμε μάσκα πριν το εμβόλιο. Θα φοράμε μάσκα και μετά το εμβόλιο. Σε λίγα 24ωρα ξεκινά η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό. Σηματοδοτεί την αρχή του τέλους. Θα ονομάσουμε την επιχείρηση αυτή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Να ζούμε και να δημιουργούμε ελεύθερα απαλλαγμένοι από τις συνέπειες της πανδημίας. Ελευθερία να γιορτάσουμε το 2021, τα 200 χρόνια ελευθερίας μας ως έθνος.

Τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς τον κρατάτε στα χέρια σας. Αλλά και το εμβόλιο που θα έχουμε μεθαύριο είναι στο χέρι σας να το κάνουμε όλοι. Να χτίσουμε το αύριο με ενότητα και σχέδιο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH