Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Latest Posts

Επέστρεψε το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος – Ψήφισαν 180 χιλιάδες μέλη

Δυναμική επιστροφή στο πολιτικό σκηνικό επιχειρούν το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος, με το ποσοστό που επικύρωσε την αλλαγή της ονομασίας του κόμματος να είναι συντριπτικό. Περισσότερα από 179.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής που ψήφισαν με ποσοστό 95% να επανέλθει ο πράσινος ήλιος στα σύμβολα του κόμματος.

«Οι πολίτες αποφάσισαν. Το σύμβολό μας, ο ήλιος επέστρεψε» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις 18.00 το απόγευμα δίνεται παράταση μίας ώρας ενώ στις 20.00 το βράδυ δίνεται παράταση στην παράταση για τις 21.00, με ορισμένα εκλογικά τμήματα να κλείνουν τελικά λίγα λεπτά πριν από τις 22.00 το βράδυ ανανεώνοντας έως και τρεις φορές τα ψηφοδέλτιά τους.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όσον αφορά το θέμα των χρεών του κόμματος τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητά μου να ρυθμιστούν στο σύνολό τους.

«Τα χρέη δεν τα έχω δημιουργήσει ούτε εγώ ούτε η γενιά μου αλλά οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό να τα χειριστούμε με διαφάνεια. Και θα έχουμε ανακοινώσεις από τον καθ’ ύλην αρμόδιο που είναι ο διευθυντής του κόμματος, το επόμενο διάστημα» επισήμανε ο πρόεδρος του κόμματος.

Συμμετοχές-έκπληξη στην εσωκομματική διαδικασία ήταν αυτές του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσογόνου αλλά και της πρώην βουλευτή του ΜέΡΑ25 και πλέον ανεξάρτητης Κωνσταντίνας Αδάμου, οι οποίοι ψήφισαν στη Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα θα παιχτεί στις 20 με 22 Μαΐου και το 3οΣυνέδριο του κόμματος όπου η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής θα κληθεί να δώσει το πολιτικό στίγμα με ορίζοντα πια τις επόμενες εκλογές, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν τα συνολικά αποτελέσματα από τη διαδικασία της Κυριακής.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH