Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Εικόνες ντροπής, ξυλοκοπούσαν τον αστυνομικό οι κουκουλοφόροι (βίντεο)

Στο νοσοκομείο 401 νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε χθες το απόγευμα στα έκτροπα της Νέας Σμύρνης.

Τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στην διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας είχαν σαν αποτέλεσμα κουκουλοφόροι να ξυλοκοπήσουν άγρια έναν άνδρα της ομάδας «Δράση» ο οποίος τελικά χρειάστηκε να μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατά την νοσηλεία του στο νοσοκομείου είπε στον γ.γ. ειδικών φρουρών κ. Σ. Μαυροειδάκο και τον πρόεδρο σωματείου ειδικών φρουρών κ. Β. Ντούμα που τον επισκέφτηκαν πως «μη φοβάστε, θα αντέξω».

Καρέ καρέ η επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό από τις Σέρρες


Σοκαριστικά, αλλά και αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο από την επίθεση κατά του αστυνομικού τα οποία διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Οπως φαίνεται μία ομάδα αστυνομικών με μηχανές περνά από τον δρόμο με σκοπό να διαλυθεί το πλήθος. Εκεί ωστόσο ένας εκ των κουκουλοφόρων που βρίσκεται σε απόσταση, αλλά πλάτη στους αστυνομικούς, τρέχει με ταχύτητα προς την τελευταία μηχανή και με γρήγορες κινήσεις ρίχνει κάτω τον 27χρονο αστυνομικό, με το όνομα Αγγελος και καταγωγή από τις Σέρρες.

Εκεί αρχίζει να τον κλωτσάει και σε δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, είτε με τα πόδια, είτε με καδρόνια και άλλα αντικείμενα, σε μία επίθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Συνάδελφοί του έσπευσαν να διαλύσουν το πλήθος και προστάτεψαν τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος μέσα στα αίματα, έως ότου ένα ασθενοφόρο ήρθε για να τον μεταφέρει στο 401.

Το Reuters κάνει αναφορά στα βίαια επεισόδια, αλλά κυρίως στον τραυματία αστυνομικό κατά την διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας.

Το Al Jazeera κάνει λόγο για «οδομαχίες» μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH