Saturday, July 13, 2024

Latest Posts

Έλληνες Επίλεκτοι vs Ατρόμητος για «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού για τα μηνύματα του οργανισμού ”το Χαμόγελο του Παιδιού” σήμερα παγκόσμια ημέρα του Εθελοντισμού, διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ”Έλληνες Επίλεκτοι” και βετεράνοι Ατρομήτου Αθηνών.

Πριν τη σέντρα του ματς ο πρόεδρος του ”Χαμόγελου” Κώστας Γιαννόπουλος έστειλε μήνυμα διά του αρχηγού της ομάδας Αργύρη Κωστάκη, στο οποίο επισημαίνεται:

Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητά μέλη της ομάδας «Έλληνες Επίλεκτοι», αγαπητοί φίλοι,

Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού βρίσκομαι στην Κρήτη, προσκεκλημένος ομιλητής του Φεστιβάλ Εθελοντισμού της Περιφέρειας Κρήτης. Η σημερινή ημέρα είναι μία σπουδαία μέρα αφιερωμένη σε σπουδαίους ανθρώπους, τους εθελοντές του «Χαμόγελου», τους πολύτιμους εθελοντές μας. Πριν 27 χρόνια ο γιος μου, Ανδρέας είχε πρώτος διατυπώσει με απλότητα και σοφία το μήνυμα του εθελοντισμού για το καλό όλων των παιδιών. Τότε, οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό ήταν τα παιδιά εθελοντές. Σήμερα, 27 χρόνια μετά την επιθυμία του γιου μου, έχουν έρθει κοντά μας περισσότεροι από 17.000 ανεκτίμητοι εθελοντές, από όλη την Ελλάδα, όπως όλοι εσείς, διαφόρων ηλικιών και διαφορετικών ειδικοτήτων, με έναν κοινό σκοπό: την ανιδιοτελή προσφορά και αδιάκοπη προσπάθεια για το Χαμόγελο κάθε παιδιού. Όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στη συμμετοχή της ελληνικής κοινωνίας, στην αφοσίωση των εργαζομένων, των εθελοντών και των υποστηρικτών μας, μέσα από έναν υπεράνθρωπο καθημερινό αγώνα καταφέραμε να στηρίξουμε 1.915.496 παιδιά και τις οικογένειές τους, σε όλη την Ελλάδα, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Θέλω να τονίσω ότι η προσπάθειά σας έχει μεγάλη αξία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και για κάθε παιδί ξεχωριστά που με όλες μας τις δυνάμεις υποστηρίζουμε. Ανεξάρτητα από την κοινωνική ή επαγγελματική σας υπόσταση, μέσα από την αθλητική σας δραστηριότητα και διάθεση προσφοράς, κάνετε πράξη την προτροπή του γιου μου, ο οποίος έγραφε στην τελευταία σελίδα του ημερολογίου του: «Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ1

Ευχαριστώ από καρδιάς τον εμπνευστή αυτής της πρωτοβουλίας Αργύρη Κωστάκη, και όλους όσοι είστε σήμερα εδώ και συμμετέχετε ενεργά σε άλλον έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς και αγάπης προς τα παιδιά, που πρέπει να είναι καλά και να ευημερούν, κάθε ημέρα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας, και σας ζητώ να παραμείνετε δίπλα μας, δίπλα στο «Χαμόγελο», δίπλα στα παιδιά της χώρας μας που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Μην ξεχνάτε ότι στον σημερινό αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Είστε όλοι νικητές!

Μετά άρχισε ένα συγκινητικό ματς όπου βετεράνοι ποδοσφαιριστές άνω των 50 ετών (5-6 οι μικρότεροι σε ηλικία) έως και 75 φορώντας ”κοντά σορτσάκια” όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν σαν παιδιά!

Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα ”το Χαμόγελο του Παιδιού”: Αγγελος Τσάτσης, Σταμάτης Δάφνης. Λευτέρης Σερλής, Δημήτρης Κοτούζας, Δημήτρης Σάκκας, Θωμάς Κυριάκος, Δημήτρης Δελτσίδης, Αργύρης Κωστάκης, Κώστας Δικαιούλιας, Κώστας Κατσιάδας, Αλέκος Λατσούνας, Τάσος Αραπκιλής, Παναγιώτης Φάκος, Κώστας Ντέμος, Αλέξανδρος Γιαννούσης, Τάσος Ζαβερδινός.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]