Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Διαρρήκτης συνελήφθη με πλούσια δράση στην Ημαθία

Πολύπλευρη δραστηριότητα, είχε αναπτύξει ένας Έλληνας με «ειδικότητα» στις διαρρήξεις, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχές της Ημαθίας μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης είχε παραβιάσει δύο καταστήματα στην Ημαθία από τα οποία είχε κλέψει συνολικά 370 ευρώ, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διευκόλυνε στην διαφυγή της μία γυναίκα συνεργό του, η οποία αγκάλιασε στον δρόμο έναν άνδρα και του «βούτηξε» ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ και τραπεζικές κάρτες!

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του, από τον Αύγουστο ως και τον Οκτώβριο, είχε διαρρήξει ένα κατάστημα, τα γραφεία ενός συλλόγου, ένα σπίτι και την αποθήκη ενός άλλου σπιτιού σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας και είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ. Μέσα στο όχημα που χρησιμοποιούσε και κατασχέθηκε, βρέθηκαν γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH