Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Διακοπές ρεύματος: Που υπάρχουν προβλήματα σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία είναι οι διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και της Εύβοιας. Αναλυτικά όλες οι περιοχές που δεν έχουν ηλεκτροδότηση. Προβλήματα και στην υδροδότηση.

Η κακοκαιρία Μήδεια εκτός από τα κυκλοφοριακά προβλήματα έχει αφήσει πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα σε όλη την Αττική. Η κατάσταση σε πολλές περιοχές είναι τραγική καθώς οι διακοπές δεν είναι λίγων ωρών αλλά έχουν ξεπεράσει το 24ωρο. Και μέσα σε αυτή την παγωνιά είναι αδύνατον κάποιοι να έχουν θέρμανση την ώρα που το θερμόμετρο είναι κολλημένο κάτω από το μηδέν!

Στις δυο το μεσημέρι ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε στην δημοσιότητα τη νέα λίστα με τις περιοχές που είναι χωρίς ηλεκτρικό.

Στην Αττική στις περιοχές Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Αγ.Απόστολοι Καλάμου, Άγιος Στέφανος, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Βριλήσσια, Κάτω Κηφισιά, Μαρούσι, Δαχτυλίδι Αμαρουσίου, Λούτσα, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Γραμματικό, Αγία Παρασκευή, Πολύδροσο, Διόνυσος, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκάς, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση.

Η πλειοψηφία των βλαβών αφορά σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού.

Στην Εύβοια, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ ενισχυμένο από το πρωί με συνεργαζόμενους εργολάβους από γειτονικές περιοχές, συνεχίζει πυρετωδώς τις εργασίες έχοντας επανηλεκτροδοτήσει τα μεγαλύτερα με βάση τον πληθυσμό χωριά όπως Κεχριές, Ροβιές, Μαντουδι και Προκόπι, ενώ συνεχίζουν με στόχο την επανηλεκτροδότηση έως το βράδυ των χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας αποκαθιστώντας τις εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και υπογραμμίζει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Προβλήματα και στην υδροδότηση

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, διακοπές στην παροχή νερού έχουν καταγραφεί στον Χολαργό, το Χαλάνδρι, στα Βριλήσια, στην Φιλοθέη, στην Κηφισιά, στην Πεντέλη, στην Ηλιούπολη και στην Αγία Παρασκευή.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH