Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Διακινούσε ναρκωτικά στην Αχαΐα, ενω τον καταζητούσε η Interpol

Η Αγγελία Αναζητήσεων της Interpol που εκκρεμούσε σε βάρος του δεν πτοούσε έναν διεθνώς καταζητούμενο αλλοδαπό που είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα και μάλιστα επιδιδόταν στην συνηθισμένη δραστηριότητά του, να διακινεί κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες κάνναβης!

Αξιολογώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν τον καταζητούμενο στην Κάτω Αχαΐα, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματικό έλεγχο βρίσκοντας στην κατοχή του 15 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 11,3 γραμμαρίων και δυο κινητά. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, όπου βρήκαν άλλα 17,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κατέσχεσαν 945 ευρώ.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε μια κοντινή δασική έκταση, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός είχε κρύψει δέκα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά πέντε κιλά και 262 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, από την πώληση των οποίων θα αποκόμιζε πάνω από 45.000 ευρώ!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH