Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Latest Posts

Δεντροφύτευση στο κέντρο της Αθήνας

Ο αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Αξιώτης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την δεντροφύτευση στο κέντρο της Αθήνας, που ολοκληρώνεται μετά τα προσωρινά έργα.

Στην Αθήνα και συνγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος έχει ξεκινήσει η δεντροφύτευση, η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

«Είμαστε στην τελική ευθεία ολοκλήρωση του έργου. Έχουμε μέχρι στιγμής βάλει 8 γρεβιλέες, είναι ένα εξωτικό καλλωπιστικό φυτό, σε μoρφή θάμνου ή δέντρου, που κατάγεται από την Αυστραλία με εντυπωσιακά λουλούδια σε αποχρώσεις μωβ, κόκκινου και πορτοκαλί που εμφανίζονται από τα τέλη του χειμώνα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, και κουτσουπιές, είναι δέντρα εντυπωσιακής εμφάνισης την περίοδο της ανθοφορίας, καθώς αλλάζουν χρώματα ανάλογα με την εποχή», ανέφερε αρχικά ο αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Αξιώτης.

«Έχουμε τελειώσει την φύτεσυη των πρώτων δέντρων και μπαίνουν οι πέργκολες και μαρμαροστρώσεις. Σε όλη την πλατεία μπαίνουν 24 δέντρα, έχουμε 12 δέντρα από Μητροπόλεως μέχρι Ερμού και άλλα 12 από Καραγιώργη Σερβίας έως Ερμού. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τα οριστικά έργα τα οποία μετά από 20 χρόνια θα δώσουν άλλο χρώμα στην πόλη», κατέληξε ο κ. Αξιώτης.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH