Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Χαλκιδική: Κατάδικος με άδεια από τις φυλακές συνελήφθη για το βιασμό 19χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας ο κατάδικος που βρίσκεται κατηγορούμενος για το έγκλημα στην Χαλκιδική. Ο βιασμός έγινε την ώρα που η 19χρονη έκανε ηλιοθεραπεία, όπως κατέθεσε.

Συνελήφθη κατάδικος για τον βιασμό 19χρονης σε παραλία στην Χαλκιδική, που σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (30-05-2022) σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 60 ετών που είναι τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας. Οι αρχές ήταν από νωρίς κοντά στην ταυτοποίηση του και στη σύλληψη του άντρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη χθες τον αναγνώρισε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.

Ο κατάδικος είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία της 19χρονη να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της. Της επιτέθηκε και την βίασε, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μετέφεραν τη 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. Ο κατάδικος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Κασσάνδρας, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της. Συγκεκριμένα πήγε σε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 19χρονης, που σημειώνει ότι προχώρησαν στην καταγγελία.

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH