Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Latest Posts

Μποτία – Φουρέιρα: Στο βάθος γάμος με την τραγουδίστρια να λέει το «ναι»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Όπως ανέφερε η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου η γνωστή τραγουδίστρια είχε δεχθεί πρόταση από τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Γουάχντα και του απάντησε καταφατικά, όμως ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι η συμμετοχή της στο House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού, καθώς θέλουν στον γάμο να είναι όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

Ο Άκης Καβατζίκης τόνισε:

«Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό. Είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα.

Είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά, εκτός από την καριέρα ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH