Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

Ανδρουλάκης για την ομιλία Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είναι ημέρα ντροπής» (βίντεο)

«Δώσατε τον λόγο σε έναν καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έχει κάνει δολοφονίες» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, για την ομιλία Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο, αφού δόθηκε ο λόγος στον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ιωάννη Λαγό.

«Σήμερα είναι ημέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δώσατε τον λόγο σε έναν καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έχει κάνει δολοφονίες. Ντροπή», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της κεντροαριστερής παράταξης.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη συνεδρίαση της ευρωβουλής στις Βρυξέλλες για τις προκλήσεις της Τουρκίας και την παρουσία του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Βαρώσια της Κύπρου. Για το θέμα αυτό ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε σε σκληρό τόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση επιρρίπτοντας της ευθύνες για τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ «ο Ερντογάν περιφρονεί το διεθνές δίκαιο και εσείς στρουθοκαμηλίζετε». Ενώ απευθυνόμενος στον Ύπατο Εκπρόσωπο Εξωτερικών της Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, σημείωσε πώς «αντί να εκφράσετε την ανησυχία και την αλληλεγγύη σας, πάρτε αποφάσεις που προστατεύουν την αξιοπρέπεια των λαών που εκπροσωπείτε». «Είναι πλέον μονόδρομος οι κυρώσεις είναι πλέον μονόδρομος να σταματήσει κάθε πώληση Ευρωπαϊκων όπλων προς τη Τουρκία».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH