Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Latest Posts

Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια στις εφημερίδες Espresso, Εστία, Δημοκρατία

Οι «Νυχτερινοί περιπατητές» ανέλαβαν την ευθύνη για τα γκαζάκια που εξεράγησαν τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου στον όμιλο εφημερίδων Εστία Επενδυτική στο Παγκράτι («Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια»).

Η επίθεση, σύμφωνα με την ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικου χώρου, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος, μετά από 38 μέρες απεργίας πείνας αναμένεται να μεταφερθεί στην Εντατική.

«Τολμούν να μιλούν για “διακριτική μεταχείριση” απευθυνόμενοι σε έναν αγωνιστή που για 18 συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς εξαίρεσης και δεν έσκυψε το κεφάλι ούτε μια στιγμή. […] Εκδικούνται τον απεργό και τους δικούς του ανθρώπους απειλώντας ότι θα προχωρήσουν σε καταναγκαστική σίτιση. Θεωρούμε συνυπεύθυνους όσους γιατρούς επιλέξουν να συμμετέχουν σε αυτό το επικίνδυνο βασανιστήριο εις βάρος του απεργού […] Στις 7 Φεβρουαρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Eurobank στους Αμπελόκηπους και ξημερώματα Τετάρτης στα γραφεία τεσσάρων φυλλάδων του Ομίλου Εστία Επενδυτική: “Δημοκρατία”, “Espresso”, “Εστία” και “Ορθόδοξη Αλήθεια”» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι Νυχτερινοί Περιπατητές.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH