Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Latest Posts

Αλέκος Ζαζόπουλος: «Έχω φτάσει πολλές φορές στον πάτο»

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στο βάρος του και συγκεκριμένα, για τα 40 κιλά που έχασε. Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ο λαϊκός τραγουδιστής παραδέχτηκε τον λόγο που πήρε την απόφασει να αδυνατίσει, αλλά και τα σχόλια που άκουγε κατά καιρούς, πριν αλλάξει η εμφάνισή του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Αλέκος Ζαζόπουλος μίλησε για όλες εκείνες τις φορές που «έπιασε πάτο», λέγοντας:

«Έχω φτάσει πολλές φορές στον πάτο. Είναι πολλές οι στιγμές που είπα ότι θα τα παρατήσω, γιατί έβλεπα ότι προσπαθούσα και δεν υπήρχε ανταπόκριση σε αυτό που κάνω. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα».

Στην πορεία της συνέντευξης, αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στο να πάρει αυτή την απόφαση. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Πολλοί νόμιζαν ότι είχα αρρωστήσει εξαιτίας των πολλών κιλών που έχασα. Έδιωξα από πάνω μου 40 κιλά. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν προσπάθησα να δέσω το κορδόνι στο παπούτσι μου και δεν μπορούσα. Πήρα λοιπόν την απόφαση και με διατροφή και γυμναστική τα κατάφερα».

Τέλος, για το αν έχει δεχτεί σχόλια για το βάρος του, πριν χάσει τα κιλά, ο τραγουδιστής είπε:

«Πολλές φορές έλεγαν “πολύ καλός τραγουδιστής αυτός, αλλά πολλά κιλά ρε παιδί μου”. Προσπαθούσα να μην επηρεάζομαι, όσο ήταν δυνατόν. Τώρα που έχασα τα κιλά, δεν ξέρω τι θα βρούνε να πούνε».

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την την επιτυχία του «Στην υγειά της αχάριστης», συστήθηκε εκ νέου στον κόσμο, πριν από δύο χρόνια, αφού με μείον τόσα πολλά κιλά, κάποιοι δυσκολεύονται να τον αναγνωρίσουν. Ο ίδιος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη, ότι «Πριν από 2 χρόνια πήρα την απόφαση να αλλάξω και έχασα 40 κιλά με διατροφή και γυμναστική. Πλέον είναι τρόπος ζωής, μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάνω. Έχασα τα κιλά, χαιρετάω γνωστούς, με κοιτάνε και δεν με αναγνωρίζουν».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH